1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de 4 yıldızlı otelin temeli atıldı
Rize'de 4 yıldızlı otelin temeli atıldı

Rize'de 4 yıldızlı otelin temeli atıldı

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın yapmış olduğu ikili görüşmeler sonucu yıkılan Kaptanlar otelinin yerine 4 yıldızlı yeni bir otelin temeli atıldı.

A+A-

Plan ve projesi ilin geleceğine uygun olarak yapılan otel 125 odalı ve 250 yatak kapasiteli olacak. Rizeli iş adamı Turan Kaptan tarafından yaptırılacak olan 4 yıldızlı otelin içinde yüzme havuzu ve toplantı salonları da bulunacak.
Yaklaşık maliyeti 8 milyon dolar olan otelin temel atma töreninden önce Kurban kesildi. Yapılan çalışmalarla ilgili Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı “Gelişmekte olan ilimizde kapsamlı otellere ihtiyacı var. Turan Kaptan ile yaptığımız görüşmeler neticesinde yıkılan eski otelin yerine iyi bir otel yapması için kendisini ikna ettik.

Sağolsun kendileri de bizleri kırmayarak plan ve projesini Rize Belediyesinin hazırladığı yeni otelin yapımına başladı. Geniş kapsamlı otellerin ilimizde güzel işler yapacağı inancındayım. Bu otel, şehir merkezinde olması sebebiyle de ilimize güzel hizmetler verecektir” dedi.

Otel sahibi Turan Kaptan ise konuşmasında “Başkanımızın isteği doğrultusunda böyle bir girişim yapmayı uygun gördük. İlimize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum