1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de 85 kişi Kovid-19 hastalığını yendi
Rize’de 85 kişi Kovid-19 hastalığını yendi

Rize’de 85 kişi Kovid-19 hastalığını yendi

Rize’de, yapılan 'Covid-19' testi pozitif çıkınca tedaviye alındıkları hastanelerde iyileşen 85 kişi, sağlık çalışanlarının alkışları arasında taburcu ediliyor.

A+A-

Rize’de bu zamana kadar Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 54 kişi, Rize Devlet Hastanesinde 22 kişi ve Kaçkar Devlet Hastanesinde ise 9 kişi olmak üzere toplam 85 kişi hastanelerden taburcu edildi.

kov1.jpg

Tedavileri tamamlanan hastalar, hastane çalışanlarının alkışları arasında taburcu oluyor. 

İyileşenlere 'Taburcu formundaki maddelere harfiyen uymanızı istiyoruz. Geçmiş olsun' diyen sağlık çalışanları, alkışlarla pandemi servisi dışına kadar uğurluyor.

Ellerinde valizlerle hastaneden ayrılanlar ise 'Allah razı olsun' diyerek, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek veda ediyor.

En son olarak ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavileri tamamlanan 68 yaşındaki Yakup Alparslan ile 35 yaşındaki hemşire Zeynep Sağlam tedavilerinin ardından sağlık personellerinin alkışları eşliğinde taburcu oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız