1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de ABD sponsorlu festival!
Rize'de ABD sponsorlu festival!

Rize'de ABD sponsorlu festival!

Rize'nin Pazar, Fındıklı, Hemşin, Ç.Hemşin ve Ardeşen ilçelerindeki etkinliklerle 2.'si düzenlenecek program, 5-11 Temmuz'da yapılacak.

A+A-

Doğu Karadeniz kültürünü tanıtmak, çevre duyarlılığını arttırarak bölgeye dikkat çekmek amacıyla 5–11 Temmuz 2007 tarihleri arasında Rize’nin Pazar, Fındıklı, Hemşin, Çamlıhemşin ve Ardeşen ilçelerinde 2. Yeşil Yayla Festivali düzenleneceği belirtildi.
Geçen yıl 1’incisi San Fransisco World Music Festivali ve The Christensen Found vakfınca desteklenen program, kamuoyuna “ABD Sponsorlu festival” olarak yansımıştı.
 
(Haber küpürü; festival komitesi resmi web sitesinin basın bölümünden alınmıştır

Bu yıl 2’ncisi 5-11 Temmuz tarihlerinde düzenlenmesi planlanan festival programında Kardeş Türküler ve Birol Topaloğlu konserleri, Çamlıhemşin Yukarı Kaçkar Yaylası Derebaşı'nda 3 günlük yayla kampı, Karadeniz Babanızın Çöplüğü Değil adlı karikatür sergisi, organik tarım paneli, Bir Yudum Bekleyiş ve Siz Veya Onlar isimli kısa metrajlı belgesel film gösterimi, sözlü tarih ve resim atölyesi çalışmaları, Rafting ve vücut sörfü spor etkinlikleriyle birlikte horon gösterileri, geziler, çadır etkinlikleri düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum