1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de acil onarım ekibi kuruldu
Rize'de acil onarım ekibi kuruldu

Rize'de acil onarım ekibi kuruldu

Rize Valiliği'nde gereksiz kırtasiye giderlerini azaltmak amacıyla ''Acil Onarım Ekibi'' kuruldu.

A+A-

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Rize'de yapılan denetimlerde, özellikle kırsal kesimde bulunan okul, sağlık ocağı gibi kamu binalarında su borusu, musluk arızası, menteşenin bozukluğu gibi konularda görevlilerin, teknik eleman görevinden anlamadıkları gerekçesiyle durumu üst makamlara bildirdikleri belirtildi.
Bu kurumların kaymakamlığına, kaymakamlığın valiliğe, valiliğin ilgili müdürlüğün keşfi için Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğüne yazı yazarak teknik eleman istediği, teknik elemanların da imkanları ölçüsünde inceleme yaparak teknik raporu ilgili il müdürlüğüne gönderdiği, ödenek olması durumunda da onarım yapıldığı ifade edilen açıklamada, bu yazışmaların kamu binalarının zamanında onarım yapılmamasına ve zararın zamanla artmasına neden olduğu kaydedildi.
Açıklamada, bu olumsuzlukların giderilebilmesi amacıyla İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği bünyesinde ''Acil Onarım Ekibi'' kurulduğu belirtilerek, bu ekibin belirli periyotta bütün kamu binalarını dolaşarak eksik veya arızalı olan durumlara anında müdahale edeceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum