1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'de Alanya seferberliği
Rize'de Alanya seferberliği

Rize'de Alanya seferberliği

Çaykur Rizespor, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

A+A-

Ali Maşalacı
RİZE (İHA) -
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.

rz1-139.jpg

Çaykur Rizespor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde MKE Ankaragücü'ne 3-1’lik skorla mağlup olarak kupaya veda etti. Maçın ardından Rize’ye dönen yeşil-mavili ekip Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda cumartesi günü saat 16.00’da oynayacağı Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarına hız kesmeden başladı.

palut3-002.jpg

Çaykur Rizespor ekibi, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde salonda çalışmalarına başladı. Kupa maçında oynamayan grup daha sonrasında antrenman sahasında koşu ve pas çalışması ile antrenmanı sürdürdü. Antrenman çift kale maç ile son buldu.

rz2-124.jpg

7 oyuncu sarı kart sınırında
Yeşil-mavili ekibin oyuncularından Casper Hojer, Benhur Keser, Altin Zeqiri, Attila Mocsi, Dal Varesanovic, Jonjo Shelvey ve Martin Minchev 3 sarı kart ile sınırda bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız