1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de Alişan Kapaklıkaya izdihamı
Rize’de Alişan Kapaklıkaya izdihamı

Rize’de Alişan Kapaklıkaya izdihamı

Türkiye’nin ‘ağlatan siyah pantolon’ hikâyesiyle tanıdığı Alişan Kapaklıkaya, Rize’de; belediye gençlik merkezi ve bilgi evi (RİBEGEM) tarafından organizasyonu yapılan konferansta yoğun ilgi gördü.

A+A-

Eğitimci Yazar ve NLP Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, Rize Belediyesi tarafından düzenlenen “Huzurlu Aile Mutlu Gençlik” konulu konferansta Rizelilerle buluştu.

alsn2.jpg

Kültür Merkezi Büyük Salon’da gerçekleştirilen etkinliğe Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, Okul Müdürleri öğrenciler katıldı. Program, Belediye Başkanı Rahmi Metin’in selamlama konuşması ile başladı.

alsn1.jpg

Salonun hınca hınç dolduğu etkinlikte oturabilmek için yer bulamayan izleyiciler, sahneye ve kültür merkezi koltuklarının arasındaki koridora oturarak konferansı izlediler.

alsn3.jpg

İlgiyle izlenen konferans sonunda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Alişan Kapaklıkaya’ya hediye takdim etti.

alsn4.jpg

 Kapaklıkaya; konferansının sonunda kültür merkezi  fuaye salonunda hayranları için kitaplarını da imzaladı.

alisankapaklikaya8.jpg

alsn7.jpg

alsn6.jpg

alsn5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız