1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Anavatan tabelaları iniyor
Rize'de Anavatan tabelaları iniyor

Rize'de Anavatan tabelaları iniyor

Rize'de Mumcu tepkisi Anavatan Partisi tabelalarını bir bir indiriyor. İstifa eden İkizdere teşkilatı da tabela indirip Mesut Yılmaz resimleri astılar.

A+A-

İSMET KÖSOĞLU - ANAVATAN Rize İl teşkilatının Erkan Mumcu’nun Mesut Yılmaz için söylediği sözler karşısında tepki olarak istifa etmesinin ardından İlçe teşkilatları da Parti tabelalarını bir bir indirmeye başladı.
İkizdere İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Müfit Köymen ilçe Başkanlığı tabelasını da indirerek partiye Mesut Yılmaz’ın resimlerini asmaya başladı.

 Eski Başbakan ve Genel Başkanları Mesut Yılmaz’ın 22 Temmuz’da Bağımsız Milletvekili olarak seçileceğine kesin gözüyle baktıklarını söyleyen Müfit Köymen “Sayın Genel Başkanımıza borcumuz var. Onu seçerek yardımcı olmak istiyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum