1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de bayram erken başladı!
Rize'de bayram erken başladı!

Rize'de bayram erken başladı!

Rize'de Vali, Belediye Başkanı, İl Alay Komutanı, Çaykur Genel Müdürü ve beraberindekiler bayramlaşmaya arife gününden başladılar!

A+A-

Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Alay Komutanı Albay Turhan Talu, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve beraberindekiler sabah saatlerinde önce Atatürk Çocuk Yuvası’nı ziyaret ederek, çocukların bayramını kutladılar.

Ziyaret esnasında çocuklara verilen hediyelerin yanında Başkan Bakırcı bayram harçlığı da dağıttı.

32601

Daha sonra Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Başkan Bakırcı ve beraberindekiler, hastalara 'geçmiş olsun' dileğinde bulunarak, hastalar ile çalışanların bayramını kutladılar.

32602

Hastalarla sohbet eden Bakırcı bir hastaya hastanedeki ilgi ve konforu sordu. Avrupa’da yaşadığını söyleyen hasta, “Rize, sağlık sektöründe gerçekten çok ilerleme yaptı. Bizlere sunulan hizmet gerçekten üst seviyede. Allah bu hastanelerimizi Rize’mize kazandıran herkesten razı olsun” ifadelerini kullandı.

32603

Başkan Bakırcı ile beraberindekiler; Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve ardından da Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek buradakilerin bayramlarını tebrik ettiler.

32604

Rize'de bayramlaşma töreninin Rize Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırında bayramın ikinci günü saat 11.30’da yapılacağı ifade edildi.

32605

32606

32607

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız