1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE BİRLİK ARAYIŞLARI
RİZE’DE BİRLİK ARAYIŞLARI

RİZE’DE BİRLİK ARAYIŞLARI

AK Parti Rize İl Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’nde bir dönem sonra yeniden İl Başkanlığı’na seçilen Hasan Karal istişare turlarını sürdürüyor.

A+A-

AK Parti Rize İl Başkanı Hasan Karal, esnaflarla bir araya gelerek siyasi parti ve ideoloji ayrımı yapmaksınız Rize’yi uzlaşı ortamına sokmayı amaçladıklarını söyledi.

Cumhuriyet Caddesi’nde esnafla bir araya gelen Karal, Rize’de bugüne kadar sağlanamayan uzlaşı ortamını sağlamayı hedeflediklerini belirterek siyasi parti ve ideoloji ayrımı yapmadan herkes ile istişare içerisinde olacaklarını söyledi.

Karal yaptığı açıklamada, “Bizim bu yeni dönemde başarmayı arzuladığımız ve çok önemli gördüğümüz bazı meseleler var. Mesela şehrimizi parti ve ideoloji ayırımına bakmaksızın bir barış ve uzlaşı ortamına sokabilmeyi çok arzuluyoruz. Bunun için muhalefet partilerimizin il başkanlarıyla, sivil toplum örgütlerimizle, basın mensubu arkadaşlarımızla sürekli istişare içinde olacağız. Bu istişareleri düzenli toplantılar haline getirmemiz şehrimiz için çok daha faydalı olacaktır. Yine çok önemsediğimiz diğer bir husus var; Rize’nin dışında yaşayan Rizeliler. Rize’nin dışında yaşayan işadamı, doktor, avukat, siyasetçi hemen her iş kolundan arkadaşlarımızı tespit edeceğiz. Bu insanların zaten şehirlerine karşı bir hassasiyeti var. Biz bu arkadaşlarımızla sürekli diyalog içerisinde olarak maddi ve manevi manada en iyi şekilde şehrimize katkı yapmalarını sağlayacağız. Bu sayede onları da Rize’nin sorunlarını çözmeye ortak etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum