1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de boru tipi bomba paniği
Rize'de boru tipi bomba paniği

Rize'de boru tipi bomba paniği

Rize'de Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne ait boş bir binada kimliği belirlenemeyen kişi yada kişiler tarafından basit bir şekilde hazırlanmış boru tipi bomba patlatıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre, dün gece Rize'nin Tophane Mahallesi'nde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait boş bir binadan patlama sesi geldi. Polis tarafından bina içerisinde yapılan incelemede, patlamaya kimliği belirlenemeyen kişi ve yada kişiler tarafından basit bir şekilde hazırlanmış boru tipi patlayıcının neden olduğu anlaşıldı. Patlayıcının, boru içerisine saçma parçaları ile sıkıştırılmış barutun maytap ateşleyicisi ile patlatıldığı tespit edildi. Fünye takılmadan son derece basit bir şekilde hazırlanan patlayıcının gençler yada çocuklar tarafından patlatılmış olabileceği düşünülüyor. Patlamanın etkisi ile çevrede herhangi bir maddi hasar meydana gelmezken, çıkan ses kısa süreli bir paniğe neden oldu.

Bir süre önce Rize Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Eğitim Araçları Binası olarak kullanılan yer bir kamu kurumuna devredilmek üzere boşaltılmıştı. Boş bina madde bağımlısı gençler tarafından kullanılmaya başlanınca giriş ve çıkışları demir parmaklıklarla kapatılmıştı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum