1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARA TUTUKLAMA
RİZE’DE ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARA TUTUKLAMA

RİZE’DE ÇOCUKLARA CİNSEL İSTİSMARA TUTUKLAMA

Rize İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı ve Kızılay Şube Başkanı, 2 erkek çocuğa cinsel istismarda bulunmaktan tutuklandı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşlarındaki bir erkek çocuğunun ifadesi üzerine Türk Kızılayı Rize Şubesi Müdürü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı M.N. G. küçük yaştaki çocuklara cinsel istismar suçlaması ile geçtiğimiz hafta gözaltına alındı. Savcı talimatı ile G. serbest bırakılırken hakkında açılan tahkikat sürdürüldü. Polis tahkikatı sürerken bu kez aynı yaşlarda başka bir erkek çocuğu ve ailesi de aynı suçlama ile G. hakkında şikayette bulundu. Şikayet üzerine G. yeniden polis tarafından gözaltına alındı. 48 saat gözaltında tutulan zanlı, erkek çocuklara cinsel istismarda bulunma suçlaması ile Rize Adliyesi’ne gönderildi. Zanlı çıkartıldığı mahkeme tarafından “küçük yaşta çocuğa cinsel istismar” suçlamasıyla tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevine konuldu.

GEÇMİŞTE SORUŞTURMA GEÇİRMİŞ
Hakkında açılan soruşturmanın ardından zanlı, Türk Kızılayı Rize Şubesi Başkanlığı görevinden alındı. Rize İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüten M.N. G., geçtiğimiz günlerde de emekliliğini istediği öğrenildi. M.N. G., Rize’de uzun yıllar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Yetiştirme Yurdu’nda ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde müdür olarak görev yaptı. M.N. G.’nin Çocuk Esirgeme Yurdu’nda müdürlük yaptığı dönemde benzer suçlamalar ile müfettiş soruşturması geçirdiği ve yapılan soruşturmalar neticesinde suçlu bulunmadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum