1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de dağ-taş açılım anlatılacak!
Rize'de dağ-taş açılım anlatılacak!

Rize'de dağ-taş açılım anlatılacak!

AK Parti, açılım politikasında ısrarlı. Rize İl Başkanı Hasan Karal, teşkilat mensuplarının dağ taş demeden dolaşıp, herkese açılımla ilgili bilgi vermelerini istedi.

A+A-

Kızılcahamam Toplantısı’nda önce il başkanlarını daha sonra da milletvekillerini demokratik açılım konusunda bilgilendiren AK Parti Merkez Yönetimi, bu çalışmaları il teşkilatlarına da yansıtarak, konunun her kesime detaylarıyla anlatılmasını hedefliyor.

Bu amaçla bayram dolayısıyla Rize’ye gelen AK Parti Rize Milletvekilleri Ali Bayramoğlu ve Lütfi Çırakoğlu Kızılcahamam Kampı’ndan sonra, demokratik açılımla ilgili teşkilatları bilgilendirdiler.
25549
Toplantıya İl Başkanı Hasan Karal da katılarak bütün teşkilat mensuplarının dağ taş demeden tüm vatandaşlara ulaşarak açılımla ilgili bilgi vermeleri gerektiğini söyledi.

Merkez İlçe Binası Toplantı Salonu’nda yapılan teşkilat toplantısına, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları yöneticileri ve belde başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
24 Yorum