1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de de YGS sınav kalemleri israf edilmedi
Rize'de de YGS sınav kalemleri israf edilmedi

Rize'de de YGS sınav kalemleri israf edilmedi

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda dağıtılan kalem setleri sınav çıkışında Rize Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri tarafından toplandı.

A+A-

Yaptığı sosyal faaliyetlerle adından sıkça bahsettiren Rize Gençlik Merkezi bu sefer “İsraf”a dikkat çekti.

snv5.jpg


Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 81 İl de ki Gençlik Merkezlerinde Genç Dönüşüm projesi kapsamında ”Tek Kullanımlık Sanma Çöpe Atma” sloganı ile uygulanan kampanyaya Rize Gençlik Merkezinden de tam destek geldi.

snv3.jpg

ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda dağıtılan kalem setleri sınav çıkışında Gençlik Merkezi gönüllü üyeleri tarafından toplandı. Tüm dünyanın en büyük sorunlarından biri olan israfa dikkat çekmek isteyen Rize Gençlik Merkezi, toplanan kalem setlerini ve “Bir Kitap Bin Umut” projesi ile toplanan kitapları köy okullarına hediye ediyor.

snv4.jpg

Kampanya ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik; “Amacımız İsrafın önüne geçmek. Belki bu küçük bir hareket ama gençlerimiz bununla beraber daha büyük işleri yapmayı öğrenecekler ve karşılık beklemeden yapılan iyiliğin hazzını yaşayacaklar. Gençlik Merkezimiz sosyal faaliyetlerine ve sosyal sorumluluk çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarımıza katılmak isteyen gençlerimizi Gençlik Merkezimize bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

snv2.jpg

snv1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız