1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de depremzede öğrenciler için etkinlik
Rize'de depremzede öğrenciler için etkinlik

Rize'de depremzede öğrenciler için etkinlik

Rize’de misafir olan çocuklara moral ve motivasyon sağlamak amacıyla gönüllü öğretmenler tarafından Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

A+A-

Rize’de gönüllü öğretmenler, Rize’de bulunan afetzede öğrencilerin kaygı düzeylerini azaltmak, moral ve motivasyon sağlamak maksadıyla çeşitli etkinliklerle psikososyal destek veriyor.

depr1-003.jpg

Etkenliklere misafir olan Milli Eğitim Müdürü Engin Emen öğrencilerle sohbet ederek, moral verdi. Öğretmenlere de çalışmalarından dolayı teşekkür eden Müdür Emen, etkinliklerde eğlenen öğrencilere bir süre eşlik etti.

depr2-003.jpg

İl Müdürü Emen, Rize Öğretmenevinde ikramlarla başlayan programın, Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu'ndaki atölyelerde devam ettiğini belirterek, “Çeşitli alanlara göre hazırlanmış birbirinden eğlenceli etkinliklerle çocuklarımızın bir nebze de olsa gündemden uzaklaşarak keyifli zaman geçirmelerini sağladık. Birbirinden güzel etkinlikler ile öğrencilerimize güzel zaman geçirmesini sağlayan gönüllü öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

depr3-001.jpg

depr4.jpg

depr5.jpg

depr6.jpg

depr7.jpg

depr8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum