1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de depremzedelere kışlık elbise dikiliyor
Rize'de depremzedelere kışlık elbise dikiliyor

Rize'de depremzedelere kışlık elbise dikiliyor

7 giyim atölyesinde 110 gönüllü kursiyer, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kışlık elbise dikiyor.

A+A-

Güneysu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde 7 giyim atölyesinde 110 gönüllü kursiyer, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla battaniye, çocuk battaniyesi, bebek takımları, bere, atkı, polar eşofman takımları ve polar montlar dikiyor.

elbise4.jpg

Atölyelerdeki çalışmalara katılan 80 yaşındaki Neriman Bayraktar, bebek giysisi ve yetişkin eşofmanı dikerek katkıda bulunuyor.

elbise1.jpg

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adnan Yığcı, gazetecilere, atölyelerde şu ana kadar üretimi gerçekleştirilen 38 battaniye, 20 çocuk battaniyesi, bebek takımları, bere, atkı, polar eşofman takımları ve polar montların bir kısmını deprem bölgesine ulaştırdıklarını söyledi.

elbise3.jpg

Yığcı, 406 kışlık giysinin de paketlendiğini belirterek, "Dikimi gerçekleştirilen giysiler, AFAD aracılığıyla deprem bölgesine, Güneysu Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz aracılığıyla ilçemize ve bölgemize gelen afetzede ailelere ulaştırılmaktadır." dedi.

elbise2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız