1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de derede kaybolan kişinin aranmasına yeniden başlandı
Rize'de derede kaybolan kişinin aranmasına yeniden başlandı

Rize'de derede kaybolan kişinin aranmasına yeniden başlandı

Rize'de, 4 Ağustos'ta etkili olan sağanak sonucu oluşan selde dereye sürüklenen Hüseyin Çap'ı arama çalışmaları yeniden başladı.

A+A-

Salarha yolu Dörtyol mevkisinde şiddetli yağış nedeniyle yolun ulaşıma kapanması üzerine otomobilden inerken sele kapılarak dereye sürüklenen 59 yaşındaki Hüseyin Çap'ın yeniden aranması için ailesi talepte bulundu.

Bunun üzerine 9 kişilik AFAD ekibi, Salarha Deresi'nde sabah erken saatlerde Çap'ı arama çalışmalarına yeniden başladı.

hus-003.jpg

Yaklaşık 4 kilometrelik güzergahta ekipler, suyunda azalmasıyla çalışmalarını dere yatağında sürdürüyor. Çalışmaya 112 Acil Sağlık ekipleri de destek veriyor.

arama1-008.jpg

AFAD, JAK, AKUT, UMKE, Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Su Altı Polisi, Sahil Güvenlik, Rize Belediyesi ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarından toplam 50 kişilik grup, olayın gerçekleştiği 4 Ağustos'tan itibaren 3 gün yürüttükleri çalışmalardan sonuç alamamıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum