1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de engelli vatandaşlar, akülü araçlarına kavuştu
Rize’de engelli vatandaşlar, akülü araçlarına kavuştu

Rize’de engelli vatandaşlar, akülü araçlarına kavuştu

Merkez, Güneysu ve Pazar ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşlara akülü araçları teslim edildi

A+A-

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt'ün girişimleriyle alınan 6 adet akülü engelli aracı, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

eng4-016.jpg

İhtiyaç ve talepler üzerine Merkez, Güneysu ve Pazar ilçelerinde ikamet eden engelli vatandaşları evinde ziyaret eden Meclis Başkanı İbrahim Türüt ve İl Genel Meclisi Üyeleri, 5 adet akülü engelli aracını sahiplerine teslim etti. İstanbul’da ikamet eden Rizeli gence ise engelli aracı kargo yoluyla gönderildi.

eng3-021.jpg

Engelli vatandaşların ve ailelerinin sevinçlerine ortak olan Başkan Türüt, gelen taleplerle ilgili bir çalışma yaptıklarını ifade ederek “Hem ikili diyaloglarımız hem de iş insanlarımızın katkılarıyla tedarik ettiğimiz 6 adet akülü engelli aracını sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu süreçte çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

eng2-019.jpg

eng1-021.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız