1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de engelli vatandaşlara müjde
Rize'de engelli vatandaşlara müjde

Rize'de engelli vatandaşlara müjde

Rize Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hüseyin Kahveci, ilde ikamet eden engelli vatandaşlara cihaz yardımı yapılacağını açıkladı.

A+A-

Bengü BİTİŞ - Rize SYDV Müdürü Kahveci, yürüme ve işitme sorunu olan vatandaşlara tekerlekli sandalye ile işitme cihazı vereceklerini belirterek, “İlimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, şehrimizde ikamet edip tekerlekli sandalye ihtiyacı olan, ayrıca doktor raporuyla işitme cihazı gerekli olduğu belirlenip, maddi nedenler sebebiyle bu ihtiyacını gideremeyen vatandaşlara ücretsiz olarak yardım yapacaktır” dedi.
Bu durumdaki vatandaşların en kısa zamanda başvuru yapması gerektiğini de vurgulayan Kahveci, “Tekerlekli sandalye ve işitme cihazı ihtiyacı olan vatandaşlarımız kimlik bilgileri, adres ve telefon numaralarıyla birlikte yazılı olarak en kısa zamanda valilik binasının zemin katında bulunan Rize İli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız