1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de esrar ve kaçak sigara ele geçirildi
Rize'de esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

Rize'de esrar ve kaçak sigara ele geçirildi

Rize'de, bir otomobilde yapılan aramada 1 kilo 400 gram esrar ele geçirildi, olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yürüttükleri yol kontrolü çalışmaları sırasında, kent merkezinde bir otomobilde arama yaptılar.

Aramada otomobilde bulunan Ö.İ. ve S.E'nin üzerlerinde toplam 1 kilo 400 gram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından Rize Adliyesinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan Ö.İ ve S.E. "uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan tutuklandı.

Rize'de ayrıca 3 bin 185 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, Rize il Emniyet Müdürlüğü tarafından kaçakçılık suçlarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Güneysu ilçesinde iki, merkez ilçede iki olmak üzere dört adreste yapılan aramada, toplam 3 bin 185 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili F.A, K.A, E.B. ve M.Y. hakkında "5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na Muhalefet" suçundan işlem yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız