1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de evlilik hazırlığı yapan kızlara gelin bohçası dağıtıldı
Rize'de evlilik hazırlığı yapan kızlara gelin bohçası dağıtıldı

Rize'de evlilik hazırlığı yapan kızlara gelin bohçası dağıtıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Rize Şubesi, evlilik hazırlığı yapan genç kızlar ile yeni doğum yapan annelere bohça bohça ‘iyilik’ dağıtıyor.

A+A-

Rize İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Rize Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları ‘Hayata Başlarken’ projesi çerçevesinde evlilik hazırlığı yapan genç kızlara gelin bohçası, yeni doğum yapan annelere ise bebek bohçası hediye ediyor.

bohca4.jpg

Rize İl Müftüsü Naci Çakmakçı, yaptığı açıklamada, "Hayata Başlarken isimli projesi ile yeni doğan bebeklerin ailelerinin ve evlilik hazırlığı yapan genç kızların yeni bir hayata başlarken atacakları ilk adımda yanlarında olmayı amaçlıyoruz. Hayırseverlerin ayni ve nakdi bağışlarıyla hazırladığımız hediye bohçalarını, ülke genelinde olduğu gibi Rize’de de yeni doğan ve çeyiz paketiyle iyilik yolundaki çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir" dedi.

bohca3.jpg

Çakmakçı, bu tür çalışmalarına her zaman destek olan hayırsever vatandaşlara teşekkür etti.

bohca2.jpg

bohca1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız