1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de feci kaza: 7 yaralı
Rize'de feci kaza: 7 yaralı

Rize'de feci kaza: 7 yaralı

Rize'de meydana gelen feci kazada 7 kişi yaralanırken bir kişinin durumuınun ağır olduğu bildirildi. Kaza nedeniyle şehiriçi yol trafiğe kapandı.

A+A-

Kaza Rize’nin Fener mahallesi İl Jandarma Komutanlığı önünde saat 11:15 sıralarında meydana geldi.
İl Jandarma komutanlığından ana yola çıkmak isteyen Barış Tandoğan yönetimindeki 34 BR 6175 plakalı özel bir otomobil yolun daralmasına neden olunca Trabzon istikametinden Rize yönüne giden 53 DK 222 plakalı Orhan Yanık (19) yönetimindeki otomobil karşı yönde gelen Furkan Nuhoğlu (27)yönetimindeki 53 DH 418 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.



Kazada otomobil sürücüleri Furkan Nuhoğlu,Orhan Yanık ile Gürhan Sadıkoğlu (24),Kadir Keleş (22),Çiğdem Koç (21),Şaban Yılmaz (35) ve İbrahim Yılmaz (18) yaralandı.Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Rize devlet hastanesi ve 82. yıl devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralılardan Furkan Yanık’ın durumunun ağır olduğu belirtildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız