1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de görünmez kaza: 1 ölü 3 yaralı
Rize'de görünmez kaza: 1 ölü 3 yaralı

Rize'de görünmez kaza: 1 ölü 3 yaralı

Rize'de kamyonun çarptığı su tankerinin üzerine devrildiği kulübedeki görevli öldü 3 kişi yaralandı

A+A-

- İkizdere ilçesinde taş ocağı şantiyesinde meydana gelen kazada, su tankerinin sürücüsü ile 2 güvenlik görevlisi de yaralandı...

kaza1-255.jpg

RİZE (AA) - Rize'nin İkizdere ilçesinde, freni patlayan kamyonun çarptığı su tankerinin güvenlik kulübesi üzerine devrildiği kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

aza05.jpg

Alınan bilgiye göre, ilçenin Cevizlik köyündeki taş ocağında, Mehmet Morgil'in kullandığı 53 K 4655 plakalı taş yüklü kamyon, freninin patlaması sonucu şantiye girişinde bekleyen Dursun Yılmaz (49) idaresindeki 06 FY 7335 plakalı su tankerine çarptı.

kaza04-020.jpg

Çarpmanın etkisiyle tanker, şantiyedeki güvenlik kulübesinin üzerine devrildi. Tanker sürücüsü Yılmaz ile kulübede bulunan güvenlik görevlileri Enver Demirci (32), Yunus Aksu (28) ve Samet Öztürk (29) yaralandı.

kaza03-029.jpg

Olay yerine jandarma, AFAD, 112 Acil Servis ile İkizdere Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi.

kaza02-038.jpg

Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan Enver Demirci, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

kaza1-256.jpg

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız