1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de göz doktoru sıkıntısı
Rize'de göz doktoru sıkıntısı

Rize'de göz doktoru sıkıntısı

Rize'de göz doktoru bulunmadığı için göz hastaları muayene ve tedavi edilemiyor, heyet raporu alamıyor.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre, Rize Devlet Hastanesi'nde görevli bir göz doktoru özel muayenehane açıp dışarıda çalışmak için memuriyetten ayrıldı. Yine Rize Devlet Hastanesi Göz Doktorları'ndan Batuhan Altıncı ise düşüp omzunu kırdığı için raporlu olarak izne ayrıldı. Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi Göz Doktorlarından Engin Özerler ise yıllık izne çıktı. Hastanenin diğer Göz Doktoru olan Nafize Düzova'nın da doğum iznine ayrılması ile birlikte Rize'deki hastanelerde göz doktoru kalmadı. Doktorların çeşitli nedenlerden dolayı görev yapamamaları nedeniyle Rize'de bir haftadır göz hastalarına sağlık hizmeti verilemiyor. Bu durumun bir ay daha süreceği bildirilirken, heyet raporu almak isteyen hastaların da bu nedenle, heyet raporu alabilmek için Trabzon'a gittikleri öğrenildi.
Rize İl Sağlık Müdürü Hakan Diren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sorunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Göz doktoru ataması bekliyoruz. Ancak şuana kadar bir atama gerçekleşmedi" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum