1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. RİZE'DE GÜNDEM İSTİFA!
RİZE'DE GÜNDEM İSTİFA!

RİZE'DE GÜNDEM İSTİFA!

Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa mağlubiyeti ardından maç sonrası mini bir toplantı yaptıklarını ifade ederek, "Direkt hocaya bağlamamak lazım. Gerekirse bizim istifamız da olur. Daha başarılı bir yönetim gelecekse biz onu da yaparız." dedi.

A+A-

Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Kasımpaşa mağlubiyeti ardından yaptığı açıklamada maç sonrası mini bir toplantı yaptıklarını ve bir karar alma arifesine geldiklerini belirtti.

Süper Lig’in 15. haftasında evinde Kasımpaşaspor’a 3-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’un kulüp başkanı Hasan Kartal, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Kartal yaptığı açıklamada geniş bir toplantı yapmak kaydıyla bir şeylere karar vereceklerini ifade etti.

hasankartal1.jpg

Maç sonrası mini bir toplantı yaptıklarını ifade eden Kartal, bir karar almanın arifesinde olduklarını belirtti. Kartal açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Tam bir karar almadık ama bir karar almanın arifesine geldik. Neticede bir şekilde bir şeyler düşünmemiz ve yapmamız gerekiyor. Bir ara dönemde var. O dönemde yapacağımız takviyeler takımı kurtarır düşüncesi de var. Bu toplantı mini bir toplantıydı. Daha geniş bir toplantı yapmak kaydıyla bir şeyler karar vereceğiz. Rahat olun biz Rizespor’u sıkıntıya sokacak bir şey yapmayız. Elimizden geleni yapacağız. Gerekirse bizim istifamız da olur. Daha başarılı bir yönetim gelecekse biz onu da yaparız. Direkt hocaya bağlamamak lazım. Doğrularımızı ve yanlışlarımızı değerlendiriyoruz. Bakacağız, yapacağız ona göre kısa süre içerisinde yapılmasını gereken ne varsa yaparız zannediyorum. Bu hafta içerisinde bir şekillendiririz gibi gözüküyor.”

kartal7.jpg

İSMAİL KARTAL'DAN İSTİFA YORUMU

Rizespor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, kendisine istifa çağrısında bulunan taraftarların serzenişini haklı bulduğunu dile getirerek, “Onlardan bu sonuç için özür diliyoruz” dedi.
Maçın ardından yaptığı basın açıklamasında konuşan İsmail Kartal, “Bugün burada maçı kazanmak için hafta içi hazırlanmıştık. Geçen hafta Kayseri’de iyi futbol, o kadar fazla kaçırdığımız pozisyonlardan sonra bu hafta bunu telafi etmek istiyorduk. Maça da iyi başladık. Maç 0-0 iken ilk devrede 2 tane net pozisyonumuz vardı. Bir kere geldiler, zaten bunu takımın hocaları da söylüyor. Sadece hızlı hücum ve arkaya atılan toplarla sonuç almaktı. Öyle 1 gol buldular, 2’inci golü de karambolden buldular. Biz ikinci yarıya devre arası oyuncularım ile yaptığımız toplantıda 2-0’dan bu maçı çevireceğimize hep beraber birbirimizle konuşarak, inanarak söz verdik. ben antrenörlük hayatım boyunca 2-0’dan çok fazla maç çevirdim. 10 kişi kaldığımız maçları bile çevirdim. İkinci yarı belki de bu sezonun en iyi futbolunu oynadık. 6 tane yüzde 100 pozisyonumuz vardı. Direkten dönen ve penaltıdan kaçan goller gibi. Bir erken gol bulabilseydik maçı çevirebileceğimizi düşünüyorduk ama olmadı. Belki de bir maçta 6-7 tane net pozisyona girip 1 tane atamıyorsak kendimize bakıp eleştirmemiz gerekiyor” dedi.

"Taraftar haklıdır"
Çaykur Rizespor taraftarının istifa çağrısını haklı bulduğunu dile getiren Kartal, “Açık konuşmamız gerekirse, taraftarımız haklıdır. Taraftar kendi takımının gol atmasını ve galip gelmesini ister. Bu dünyanın her yerinde böyledir. Taraftarımızdan şunu beklerdim; maç oynanırken, penaltı atılırken ve oyuna bir oyuncu girerken bizim oyuncumuzu desteklemesini beklerdim. Rizespor bir tane. Buraya antrenör gelip gider. Sahada mücadele eden oyuncularımızı bugün taraftarımızın desteklemesini beklerdim” ifadelerini kullandı.

hocalar-023.jpg

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa'da Teknik Direktör Tayfur Havutçu ise aldıkları galibiyetle morallerinin daha da yukarıya taşınacağını dile getirerek, “Devre arasına alabileceğimiz maksimum puanı toplayıp iyi bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Maçın ardından yaptığı basın açıklamasında konuşan Tayfur Havutçu, “Bizim için önemli bir galibiyet. Rizespor’un son 3 maçını içeride kazandığını biliyorduk. İçeride daha etkili oynadığının farkındaydık. Maç içerisindeki planlarımız hepsi istediğimiz şekilde gelişti. Rizespor’a alan bırakmadık. Belki birkaç pozisyon verdik. Ama istediğimiz golü bulduktan sonra bizim lehimizde gelişti ve istediğimiz galibiyeti aldık. Bu galibiyet bizim moralimizi daha da yukarıya taşıyacaktır. Devre arasına alabileceğimiz maksimum puanı toplayıp iyi bir şekilde girmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum