1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE’DE GÜRCÜ HIRSIZLAR DEHŞET SAÇTI
RİZE’DE GÜRCÜ HIRSIZLAR DEHŞET SAÇTI

RİZE’DE GÜRCÜ HIRSIZLAR DEHŞET SAÇTI

RİZE'DE EN İŞLEK CADDEDE BİR DÜKKANI SİLAHLA SOYMAYA ÇALIŞAN GÜRCÜ HIRSIZLAR İŞYERİ SAHİBİNİ TARTAKLADI!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’de, bir bakkal sahibi, silahlı Gürcü soyguncuların elinden canını zor kurtardı.

Rize’de Gürcü soyguncular, şehrin en işlek caddesi olan Atatürk Caddesi’nde girdikleri bir bakkal dükkanını silah zoruyla soymaya kalkıştı.

Hami Yazıcı (44), dükkanında televizyonda maç izlediği sırada üç Gürcü dükkanına girerek başına silah dayadı.

44049.jpg

Gürcü soyguncular, Yazıcı’yı silah zoru ile bakkalın arka kısmında bulunan depoya soktu. Yazıcı, soyguncuların elinden kurtulmak için çabalayınca soyguncular bir mont ile Yazıcı’yı boğmaya çalıştı. Yazıcı, canını kurtarmak için soygunculardan birisinin elindeki silahı almayı başardı. Bu esnada dükkanın kapısının açıldığını fark eden soyguncular hızla dükkandan uzaklaşarak kaçmayı başardı.

Soyguncuların elinden canını güçlükle kurtaran Hami Yazıcı, başından ağır yara aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yara alan Yazıcı’nın tedavisi sürüyor.

gurcu2.20130319161053.jpg

Yaşadığı korku dolu dakikaları anlatan Hami Yazıcı, canını güçlükle kurtardığını belirterek şöyle konuştu: “Maçın 78. dakikasıydı. Saldırganlar maçı izlediğim sırada dükkanın karşısındaki bankta oturuyordu. Su alma bahanesi ile içeri girip başıma silah dayayarak beni depoya ittiler. Karşılık verince boğuşmaya başladık. Ağzımı bant ile kapatmaya, bir mont ile beni boğmaya çalıştılar. Birinin elinden silahı almayı başardım. Bir tanesinin de parmağını ısırdım. Parmağı kopmuş olabilir. Boğuşurken kapı açılmış. Bu sırada dükkandan çıkıp kaçmayı başardılar. Kalktığımda kasa açılmıştı. Ancak kasada fazla bir para yoktu”

Babasının yaşadığı saldırıyı anlatan oğlu Ali Yazıcı, Rize’nin en işlek caddesinde tüm dükkanların açık olduğu sırada yaşanan olayın kendilerinde ve çevrede korkuya neden olduğunu belirterek, “Burası Rize’nin en işlek caddesi. Bu dükkan 1982 yılından bu yana burada. Bu güne kadar böyle bir olayla karşılaşmamıştık“ dedi.

Polis kaçan soyguncuları aramaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum