1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de haber alınamayan vatandaş ölü bulundu
Rize’de haber alınamayan vatandaş ölü bulundu

Rize’de haber alınamayan vatandaş ölü bulundu

Rize’nin Güneysu ilçesinde dün akşamdan beri haber alınamayan 63 yaşındaki şahıs, yapılan arama çalışmaları sonucu ölü olarak bulundu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Güneysu ilçesindeki evinden ayrılan 63 yaşındaki Mehmet Aydın’dan haber alınamıyordu.

Durumu emniyet güçlerine bildiren ailenin isteği üzerine polis ekipleri Aydın’ın bulunması için arama çalışmaları başlattı.

kayp-001.jpg

Ekiplerin çalışmaları sırasında bir istinat duvarının altında ceset fark etti. Yapılan incelemenin ardından cesedin Mehmet Aydın’a ait olduğu fark edildi.
 
Olay yerinden alınan cenaze, Rize Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Salarha'da sele kapılan kişiyi arama çalışmalarına ara verildi

Bu arada, merkeze bağlı Salarha yolu Dörtyol mevkisinde şiddetli yağış nedeniyle yolun ulaşıma kapanması üzerine otomobilden inerken sele kapılarak dereye sürüklenen 59 yaşındaki Hüseyin Çap'ın bulunması için AFAD, JAK, Sahil Güvenlik Komutanlığı, UMKE, Rize İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı su altı ekipleri, Rize İl Özel İdaresi ve Rize Belediyesinden 50 kişilik ekip arama tarama çalışması gerçekleştirdi. 112 Acil Servis ekipleri de olay yerinde hazır bulundu.

hus-001.jpg

Su altı, JAK ve AFAD ekipleri derede arama çalışması yürütürken polis ve özel idare ekipleri de insansız hava aracı ile bölgede arama faaliyeti gerçekleştirdi. Sahil Güvenlik helikopteri ile havadan, Sahil Güvenlik botu ile denizden arama çalışması gerçekleştirilirken JAK ekipleri de köpekle arama yaptı.

Bölgeye gelen Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Rize Milletvekili Muhammet Avcı ve Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, yetkililerden bilgi alarak incelemelerde bulundu.

Havanın kararmaya başlamasıyla ekipler arama çalışmalarına ara verdi. 

AFAD yetkilileri, arama çalışmalarının yarın sabah erken saatlerde başlayacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum