1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de hükümete tulumlu destek!
Rize'de hükümete tulumlu destek!

Rize'de hükümete tulumlu destek!

Rize'nin Ardeşen ilçesi ilginç bir eyleme sahne oldu. Hükümet aleyhinde eylemlere alışkın vatandaşlar bu kez iktidar yanlısı bir eyleme tanıklık ettiler.

A+A-

Rize'nin Ardeşen ilçesinde sabah saatlerinde vatandaşlar, eski tulum ustası Murat Oğuz'un cadde ortasındaki hükümete destek içerikli ilginç tulumlu eylemiyle karşılaştılar.

Bir yandan tulum çalan bir yandan da etrafında toplanan kalabalığa seslenen Murat Oğuz, ülkenin son 50 yılın en iyi hükümetiyle yönetildiğini iddia ederek, “Bütün kahveler, bütün meyhaneler bu bayramda ve her zaman dolup taşmıştır. Herkesin cebinde para vardır. Hükümeti eleştirenleri ben de buradan eleştiriyorum. Başbakanımızın 'avara kalanlar hükümeti eleştiriyor' diye bir sözü var. Bu çok doğru bir tespittir. Bu hükümete oy vermedim. Ama boş kalan hükümeti eleştiriyor. Bir babanın evladı için çalışması gibi devlet de vatandaşı için çalışıyor. Herkesin görüşü ayrıdır, eleştiride bulunanlara da saygı duyuyorum ancak fuzuli yaygara yapmasınlar.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum