1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de huzur ve asayiş bozuldu!
Rize'de huzur ve asayiş bozuldu!

Rize'de huzur ve asayiş bozuldu!

Rize Emniyet Müdürlüğü'nün ildeki asayiş olaylarının azaldığı açıklamasının üzerinden 7 gün geçmeden son 12 saatte 3 kurşunlanma yaşandı.

A+A-

Rize'de asayiş olaylarındaki artışın son bir yıl içerisinde durduğu ve bazı olaylarda da geçen yıla göre azalma olduğu yönünde yapılan istatiki açıklamanın üzerinden bir hafta geçmeden Rize'de silahlar bir bir patlamaya başladı. Dün Çayeli ilçesinde bir kişinin çay biçerken silahla öldürülmesi ve Rize şehir merkezinde bir işyerine gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından bu sabah 06.00 sıralarında yine silahlar konuştu. Dün ve bugünkü olaylarda 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Olayın devamı
Rize’de dün bir iş yerine yapılan silahlı saldırı sonucu oğlu silahlı saldırıya uğrayarak yaralanan babanın bugün de kendisi vurularak yaralandı.
Atatürk caddesi üzeri Belediye Parkı karşısında yer alan bir cep telefonu bayiine dün yapılan silahlı saldırı sonrasında Ender Yetkin omuzundan vurularak yaralanmıştı. Saldırgan olay yerinden kaçmayı başarırken yaralı Ender Yetkin’in babası Mehmet Yetkin, iş yeri önünde yaşanan olaya tepki göstererek “Olayı gerçekleştirenlere hesabını soracağım” diye bağırmıştı. Bu sabah saat 06:00 sıralarında silahlı saldırının olduğu iş yerinin 50 metre ötesinde bir mağazanın camları sopalarla kırıldı. Saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla dün oğlu silahlı saldırıda yaralanan Mehmet Yetkin, Polis tarafından gözaltına alındı. Mağaza sahipleri ile birlikte Polis merkezine götürülen kişiler birbirlerinden şikayetçi olmadı. Karakol çıkışında ise iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında camları kırılan mağazanın sahibi H.K. iddiaya göre Mehmet Yetkin’i ayağından vurarak yaraladı. Saldırgan olay sonrası kaçarken Polis kentte yeni bir olay yaşanmaması için geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum