1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı
Rize’de iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

Rize’de iki grup arasında silahlı ve bıçaklı kavga: 3 yaralı

Rize’de iki grup arasında sokak ortasında çıkan silah ve bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

A+A-

RİZE (İHA) - Olay, Merkez’e bağlı Mermerdelen Mahallesi'nde saat 16.00 sıralarında meydana geldi.

ctsm7.jpg

Alınan bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki grup sokak ortasında karşılaştı. Tarafların sözlü tartışması giderek büyüyerek kavgaya döndü. İki taraf da silah ve bıçakla birbirlerini hedef aldı. Birbirlerine kurşun yağdıran taraflar yaralandı.

ctsm6.jpg

Çevrede bulunan vatandaşlar olayı 112 acil çağrı servisine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

ctsm8.jpg

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan B. Ö. K., H.Ç. ve T.Ç. isimli şahıslar ambulanslarla Rize Devlet Hastanesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

ctsm5.jpg

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ctsm4.jpg
Bu arada konuyla ilgili Rize Valiliğinden yapılan açıklamada olaya karışan 7 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İlimiz Merkez Mermerdelen Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 20.03.2024 saat 15.45'te; T.Ç, B.A ve H.Ç ile B.Ö.K, K.Ö.K, S.K ve D.Ö.K isimli şahıslar arasında gerçekleşen ve ateşli silah kullanılan olayda, H.Ç ve B.Ö.K ile T.Ç yaralanmıştır. Yaralı şahısların tedavileri devam etmekte olup olay ile ilgili 7 şahıs gözaltına alınmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan araştırmaya göre, olaya taraf şahısların komşu oldukları ve aralarında husumet bulunduğu anlaşılmıştır. İki taraf arasında sözlü olarak başlayan tartışma, daha sonra arbedeye dönüşmüş ardından da ateşli silah kullanılması ile devam etmiştir. Bu sırada devriye görevini ifa etmekte olan ekibimizce taraflara ikazda bulunulmuş, silah kullanmaya devam edilmesi üzerine gerekli müdahale yapılarak olay kontrol altına alınmıştır."

ctsm3.jpg

ctsm2.jpg

ctsm1.jpg

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız