1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Rize'de iki takım oyuncuları arasında tartışma!
Rize'de iki takım oyuncuları arasında tartışma!

Rize'de iki takım oyuncuları arasında tartışma!

Süper Lig’de Çaykur Rizespor ile Atiker Konyaspor Çaykur Didi Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma sonunda iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı.

A+A-

Süper Lig’in 9. Haftasında Çaykur Rizespor evinde Atiker Konyaspor ile karşı karşıya geldi. 1-1’lik beraberlikle tamamlanan karşılaşmanın ardından Kpnyasporlu Uğur Demirok'un taraftara bağırması ve daha sonra Rizesporlu oyuncuların da araya girmesiyle tartışma çıktı.

izes4.jpg

Uğur Demirok’un saha içerisindeki taraftara yönelik tepkisinin doğru olmadığını dile getiren Çalımbay, “Futbolcunun tepki vermesi doğru değil. Taraftar sonuçta bağırır ama futbolcu tepki göstermemeli. Uğur ile konuştuğumuzda hak etmediğim bir şekilde bağırıldı ben de tepki gösterdim diye savundu kendini.” dedi. 

saha2-001.jpg

Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay “Maçın başından sonuna kadar kazanmak için ne gerekiyorsa her şeyi yaptık. Çok pozisyonlarda yakaladık ama son paslarda dikkat edemedik. Çok güzel bir maç oldu. Son andaki olaylar olmasa hakikatten çok güzeldi. Benim düşüncem içeride ve dışarıda galibiyetle oynamak, başka bir düşüncem yok. Deplasmanda alınmış 1 puan iyi bir puan. 3 puan için çıkmıştık ama 1 puanla yetindik ama takımın oyunundan memnunum” ifadelerini kullandı. 

rizacalimbay_okanburuk.jpg

Karşılaşmanın sonunda çıkan olayları tasvip etmediğini dile getiren Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk ise “Maçın ardından gelişen olayları tasvip etmiyoruz. Biz hepimiz burada sorumlu insanlarız. Saha içerisinden insanları farklı yerlere yönlendirirsek hata yapmış oluruz, gerekli cezanın verileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

aha5.jpg

Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, hakem Volkan Bayarslan'ın bütün takdir haklarını Konyaspor’dan yana kullandığını ve kazanabilecekleri maçı kazanamadıklarını ifade ederek, “Maçtan önceki hedefimiz kazanmaktı. Son 2 haftada aldığımız 4 puan vardı. Bu 11 ile 4 tane eksik oyuncuyla başladık. Özellikle önde ve kanatlarda oyuncu sayımız çok fazla olmadığı için bu bölgelerde sorun yaşadık. Maçın başlangıcı bizim için kötüydü, iyi bir takıma karşı oynadık. Maçı dengeledik ve 1-0 öne geçtik. Bizim beklentimiz rakip kaleye biraz daha iyi gidebilmekti. İkinci yarıya baktığımızda daha dengeli bir oyun oynayan takımdık. 2. golü bulmaya çok yaklaştık. Rakibimizin geniş bir kadrosu vardı. Benim üzüldüğüm hem penaltı olması, hem de 2 dakika sonra penaltı verildi. Biz 1-0 yendiğimiz için oyuncu değişiklik yaptı. Volkan Bayarslan bütün takdir haklarını Konyaspor’dan yana kullandığını gördük. Kazanabileceğimiz maçı kazanamadık diye düşünüyorum. Baktığımda çok net bir penaltı yoktu ama tabi ki saygı duyuyoruz” dedi. 

izes3.jpg

izes2.jpg

rizes1-019.jpgrizes1-019.jpg

aha4.jpg

saha3.jpg

saha1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız