1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de ilginç hırsızlık denemesi!
Rize'de ilginç hırsızlık denemesi!

Rize'de ilginç hırsızlık denemesi!

Rize'de bir kuyumcu dükkanını soymak isteyen hırsızlar içeri girmek için 3 ayrı dükkanı deldiler. Hırsızlığı ise güvenlik kameraları önledi.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK
Rize'de bir kuyumcuya girmek isteyen hırsızlar 3 farklı iş yerinin duvarlarını deldi. Güvenlik kamerasını fark eden hırsızlar kuyumcuya giremeden geri döndü.
Kuyumcular Caddesi'nde Mehmet Topal'a ait kuyumcu dükkânını soymayı planlayan hırsızlar, dükkanın arkasındaki Atatürk Caddesi'nde boş bir iş yerine girdi. Hırsızlar burada balyozla duvarı delerek Kuyumcular Caddesi'nde bulunan bir konfeksiyon dükkanına girdi.

Hırsızlar bu dükkandan yine duvar delerek başka bir konfeksiyon dükkanına oradan da yine duvarı delerek kuyumcu dükkanına girmeye çalıştı. Kuyumcu dükkânının duvarında 10 santim çapında bir delik açan hırsızlar içeride güvenlik kamerası olduğunu fark edince kuyumcu dükkânına girmeden açtıkları deliklerden tekrar geri döndü.

İş yeri sahiplerinden biri, sabah iş yerlerini açtıklarında duvarları delinmiş olarak bulduklarını belirterek, "Kuyumcuya girmek için 3 iş yerinin duvarlarını delmişler. Bu caddeye arka caddedeki bir iş yerinden girdiler. Kuyumcudaki güvenlik kamerasını görüp kaçmışlar" dedi.
Hırsızların duvarı delerken ses çıkarmaması için balyoza havlu sardıkları belirlenirken, iş yerlerinden herhangi bir şey alınmadığı anlaşıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum