1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de inanılmaz olay
Rize'de inanılmaz olay

Rize'de inanılmaz olay

Rize'de 10. Kattaki evinin balkonundan zemindeki peynir tenekelerinin üzerine düşen kadın, olaydan inanılmaz bir şekilde yaralı olarak kurtuldu.

A+A-

Rize'de 10. kattaki evinin balkonundan zemindeki tenekelerin üzerine düşen kadının ayaklarında çatlaklar oluşurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Olay, bugün saat 11.00 civarında Rize merkez Deniz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kabil Apartmanı'nın 10. katında oturan H.A.(37) isimli bayan, henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı 10. kattaki evinin balkonundan yere düştü.

Zemindeki bir şarküteriye ait peynir tenekelerinin üzerine düşen H.A., olay yerinden ambulansla Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ayaklarında çatlaklar oluşan H.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olaya şahit
olan vatandaşlar her şeyin aniden olduğunu ve kadının bir anda peynir tenekelerinin üzerine düştüğünü söyledi.
Olayın bir kaza mı yoksa intihar mı olduğu araştırılırken, H.A.'nın bir süre önce eşinden boşandığı ve 2 çocuğunun bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.




HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum