1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de kar yağışı etkili oldu
Rize’de kar yağışı etkili oldu

Rize’de kar yağışı etkili oldu

Rize’de kar yağışı yüksek kesinleri etkisi altına alırken bazı bölgelerde kar kalınlığı 30 santimetrenin üzerine çıktı.

A+A-

Rize'de hava sıcaklıklarının düşmesiyle yüksek kesimlere kar yağdı.

kar1-041.jpg

Kaçkar Dağları Milli Parkı içerisinde bulunan Ayder Yaylası ve 2 bin rakımın üzerindeki yaylalara yağan kar, güzel görüntüler oluşturdu.

kar2-042.jpg

Ayder Yaylası'nda kar kanlığı 5 santimetreye ulaşırken, Huser, Samistal, Pokut ve Sal yaylaları ve yüksek kesimlerde ise kar kalınlığı 30 santimetreyi geçti. Yaylaya gezmeye gelen Arap turistler kar sürprizi ile karşılaştı.

kar3-029.jpg

Bölgede kar yağışı sürüyor.

Elazığ'dan eşiyle birlikte gezmeye gelen Resul Akpolat, AA muhabirine, Ayder Yaylası'nın çok güzel olduğunu belirterek, "Hava çok soğuk. Kar yağışı da sürpriz oldu." dedi.

kar4-025.jpg

Eşi Sümbül Akpolat ise birkaç gündür bölgeyi gezdiğini dile getirerek, "İki gün önce hava güneşti. Şimdi ise kar yağıyor. Biz normalde yağış bekliyorduk. Karı görünce şaşırdık. Yaz mevsimi yaşarken bir anda kış mevsimi yaşamış olduk. Memnun kaldık. Herkesin hayatında gelmesi gereken yerlerden biri." diye konuştu.

kar5-012.jpg

klar6.jpg

kar7-007.jpg

kar8-004.jpg

kar9-002.jpg

kar10-002.jpg

kar11-001.jpg

kar12-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum