1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de KARDELEN ekiplerine helva ikramı
Rize'de KARDELEN ekiplerine helva ikramı

Rize'de KARDELEN ekiplerine helva ikramı

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, gece gündüz demeden karla mücadele çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren KARDELEN ekiplerine helva ikramında bulundu

A+A-

Rize İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Türüt, kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarında Rize İl Özel İdaresi KARDELEN ekiplerince sürdürülen karla mücadele çalışmalarını takip etti.

kardelen5.jpg

Meclis Başkanı İbrahim Türüt’e, Merkez İl Genel Meclisi Üyesi Bayram Ali Çapoğlu, Güneysu İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Koçal, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Kadir Çelik ve Güneysu Şantiye Şefi eşlik etti.

kardelen4.jpg

İl genelinde sürdürülen karla mücadele çalışmalarıyla ilgili Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdüründen bilgi alan Başkan Türüt, gece gündüz demeden karla mücadele çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren KARDELEN ekiplerine helva ikramında bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

kardelen3.jpg

kardelen2.jpg

kardelen1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız