1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de karne heyecanı
Rize'de karne heyecanı

Rize'de karne heyecanı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem karne dağıtım töreni, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin'in katılımıyla Çiftekavak Polis Amca İlkokulunda gerçekleştirildi.

A+A-

Rize'de 57 bin 573 öğrenciye, karneleri verildi.
Vali İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkan Rahmi Metin, eğitim öğretimde birinci yarıyılı tamamlayan öğrencilerin karne heyecanına ortak olarak, öğrencilere karnelerini verdi.

karne4-007.jpg

Çiftekavak Polis Amca İlkokulunda düzenlenen törene Vali Baydaş, Belediye Başkanı Metin, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Cantürk, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Tuba Korkmaz, İkili İlişkiler Daire Başkanı Eda Doğankaya, Milli Eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 

karne3-008.jpg

Protokol, sınıflarda minik öğrencilerle sohbet edip karnelerini dağıtarak hediyeler verdi. Karne tören programının ardından öğretmenler ile bir araya gelen Vali Baydaş, öğretmenlere talep ve önerilerini sorarak bir süre sohbet etti.

karne2-009.jpg

karne1-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız