1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rizede kaza:1 ölü
Rizede kaza:1 ölü

Rizede kaza:1 ölü

Karadeniz Sahil Yolu Rize şehiriçi geçişinde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kişi, kamyon altında kaldı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Kaza, Karadeniz Sahil Yolu İslampaşa Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Yoldan karşıdan karşıya geçmek isteyen Nebiye Kaytaz (66), Rize istikametinden Çayeli'ye gitmekte olan Ahmet P. (38) yönetimindeki Rize Belediyesi'ne ait 53 AD 311 plakalı kamyonun çapması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcısının olay yerine gelmesi beklendiği için Kaytaz'ın cesedi bir saat kadar karayolunda bekletildi. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı Cem Sadıç'ın incelemesinden sonra Kaytaz'ın cesedi, ambulansla Rize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaytaz'ın yakınları sinir krizleri geçirirken, kazayla ilgili açıklama yapan vatandaşlar, aynı yerde birçok ölümlü kaza olduğunu belirterek, "Yolun bu kısmı çok dar. Minibüse binen insanların karşıya geçmesi için bir geçit yok. Yol dar olduğu için birçok kaza oldu. Burada sürekli yayalara araç çarpıyor. Birçok insan öldü. Yolun genişletilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kamyon sürücüsü Ahmet P. polis tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız