1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor
Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

Rize'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

A+A-

Yağlıtaş ve Deniz Sitesi kentsel dönüşüm alanlarını yerinde inceleyen Metin, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

kentsel11.jpg

Metin, ilde önem arz eden kentsel dönüşüm çalışmalarının duraksamadan devam ettiğini belirtti.

rahmimetin12.jpg

Yağlıtaş kentsel dönüşüm alanında toplam 1500 daire yapılacağını ifade eden Metin, şunları kaydetti: "1. etap olarak belirlenen 80 dönümlük alan üzerinde 451 dairelik konutlar yapılacak. Çalışma yapılan alanda zemin sağlamlaştırma çalışmaları fore kazıklar çakılarak yapıldı. Zeminin sağlamlaştırılmasının ardından 3 bloğun temeli atıldı ve inşaatlarımız hızla yükselmeye başladı. İnşallah 2023 yılının mayıs ayında 451 konutun anahtar teslimini yapmayı düşünüyoruz. 1. etabın tamamlanmasının ardından da 2. etabı başlatmayı düşünüyoruz. Taşlıdere Mahallesi'nde yan yatan binalar, merkezde ise Deniz sitesi ve belediye blokları olarak bildiğimiz alanlarda da kentsel dönüşüm çalışmalarımız hızla devam ediyor. Hedefimiz bu projelerimizi elimizden geldiğince kısa sürede bitirerek hak sahiplerimize teslim etmektir."

kentsel10.jpg

kentsel9.jpg

kentsel8.jpg

kentsel7.jpg

kentsel6.jpg

kentsel5.jpg

kentsel4-002.jpg

kentsel3-003.jpg

kentsel2-004.jpg

kentsel1-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum