1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Köksal Toptan sevinci
Rize'de Köksal Toptan sevinci

Rize'de Köksal Toptan sevinci

Köksal Toptan'ın AK Parti tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na aday gösterilmesi, memleketi Rize'de sevinçle karşılandı.

A+A-

Göktürk FIRAT - Eski Milli Eğitim Bakanı Köksal Toptan'ın Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığı'na aday gösterilmesi, memleketi Rize'de sevinçle karşılandı.
Köksal Toptan'ın TBMM Başkanlığı'na aday gösterilmesini, Toptan'ın doğum yeri olan Rize'ye bağlı Dörtyol köyündeki akrabaları horon oynayarak kutladı.

Toptan'ın akrabaları yaptıkları açıklamada, Toptan ile gurur duyduklarını belirterek mutluluklarını dile getirdiler.

Toptan'ın da üyesi olduğu Topaloğulları Derneği Başkanı Ali Toptan, "Kendisini takdir ediyoruz. Ailemizin içerisinde çok sevilen bir insandır. Derneğimizin onursal başkanıdır. Getirilmek istendiği göreve onu layık görenleri de takdir ediyoruz. Ne mutlu ki o makama layık görülmüştür. Seçilmesini temenni ederek çalışmalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum