1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE 'KOMİKSE KOMİK'LE SAHNE ALACAK
RİZE'DE 'KOMİKSE KOMİK'LE SAHNE ALACAK

RİZE'DE 'KOMİKSE KOMİK'LE SAHNE ALACAK

Adım Tiyatrosunun ‘Komikse komik’ adlı oyunu, 17 Kasım Pazar günü Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde saat 19.30’da sahnelenecek.

A+A-

Soner Arıca, Ebru Karaman, Ender Gülçiçek, Ferdi Atuner, Şeyma Terzioğlu, Soner Türker, Yaşar Aydınlıoğlu’dan oluşan oyuncu ekibinin rol alacağı oyunun biletleri, Akademi ve Çemberci Kitapevinden 30 TL ve 20 TL’den temin edilebilecek.

Oyunun konusu: Günümüz Türkiye'sinde gülmek ama dolu dolu gülebilmek her geçen gün zorlaşıyor. Adım Tiyatro “Komikse Komik” oyunu ile seyircisini güldürmeyi ve keyifli zaman geçirebilmeyi hedefliyor. Ağlanacak halimize gülmek, şaşılacak halimize gülmek, severken gülmek, doyasıya gülmek ama hep gülmek… Gelin hep beraber; dosta gülelim, düşmana gülelim ve kendimize gülmek için hep bir araya gelelim. Hep beraber “Komikse Komik” diyelim. 

tiyatro01.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız