1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Köpekle karganın kıskandıran dostluğu
Rize'de Köpekle karganın kıskandıran dostluğu

Rize'de Köpekle karganın kıskandıran dostluğu

Rize’de turistik tesiste yavru iken alınıp beslenen Osman isimli karga, sahibinin omzunda, Bobi adlı köpekle aynı tasta yemek yiyor.

A+A-

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası’ndaki Gürgendibi Turistik Tesislerinde köpek ile karganın kıskandıran dostluğu herkesin ilgisini çekiyor.

kkrg3.jpg

Sahibini sabah odasının camına gidip gagasıyla uyandıran sevimli karga Osman ile yine tesislerin maskotu Bobi isimli köpek, birçok kavga eden insanın aksine kurdukları dostlukla herkesin ilgisini çekiyor.

kkrg1.jpg

İşletme çalışanı Okan Üst, yavru iken ağaçtan düşen kargayı 1 yıldır kendi tesislerinde besleyip büyüttüklerini söyleyerek, “O günden sonra bize çok alıştı. Sabah biraz geç kalksam tesiste kaldığım odanın camına gelip gagasıyla vurup beni uyandırıyor. İlk günlerde köpeğimiz Bobi, kargayı kovalıyor, kıskanıyordu. Ama ilerleyen zamanda iki arkadaş oldular. Birlikte aynı tastan yemek yiyor, birlikte oyunlar oynuyorlar.” dedi.

kkrg2.jpg

fotogaleri.gif

HABERİN VİDEOSU:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum