1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de maç yönetmeye gelen hakemler kaza geçirdi
Rize'de maç yönetmeye gelen hakemler kaza geçirdi

Rize'de maç yönetmeye gelen hakemler kaza geçirdi

Rize’ye futbol maçı yönetmeye giden hakemlerin içerisinde bulunduğu otomobil, LPG yüklü TIR’la çarpıştı. Kazada 2’si ağır 4 kişi yaralandı.

A+A-

Gümüşhane’de LPG yüklü tanker ile hakemleri taşıyan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı. 

kaza-006.jpg

Edinilen bilgiye göre, Rize Derepazarı Stadı'nda oynanacak Konursuspor-Karaderespor müsabakasını yönetmek için Rize'ye giden hakemlerin içerisinde bulunduğu, Ramazan Koca yönetimindeki 34 PG 8951 plakalı otomobil, Erzincan istikametinden Pirahmet kavşağına kontrolsüz çıkınca Gümüşhane-Bayburt istikametine giden Salih Erden yönetimindeki 25 LP 444 plakalı LPG yüklü TIR’la çarpıştı.

Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Koca ile araçta bulunan Kayseri ve Sivas bölgesi hakemlerinden Salih Ulu, Aykut Özmazı ve Gökmen Karataş kaldırıldıkları Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Araçta sıkışan bazı yaralıların İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldığı kazada yaralılardan sürücü Koca ile Salih Ulu’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum