1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de muhteşem yarışma İZLE
Rize'de muhteşem yarışma İZLE

Rize'de muhteşem yarışma İZLE

Rize'de ilköğretim okulları arasında yapılan Halkoyunları Yarışması muhteşem görüntülere sahne oldu. işte yurttan memleket havası VİDEO

A+A-

Rize il merkezi ile ilçelerdeki ilköğretim okullarının katıldığı halkoyunları yarışması 2 Mart Kapalı Spor Salonu’nda bugün yapıldı. Yarışmayı Rize Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik, İkizdere Belediye Başkanı Hasan Kösoğlu, İkizdere Milli Eğitim Müdürü Muhammet Kan ile eğitimciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu da takip etti.
Yarışma öncesi bir konuşma yapan Rize milli eğitim müdürü Rasim Çelik, kültürel zenginliklerden biri olan folklorun yaşatılması ve bugünlere gelmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kültürümüze sahip çıkmalı ve bu tür etkinlikleri arttırmalıyız” dedi.
2 Mart Kapalı Spor salonunu dolduran öğrenci yakınları ve davetliler dikkatle yarışmayı izlerken öğrencilerin performansları da dikkatlerden kaçmadı. Halk oyunları yarışmasında dereceye giren okullara çeşitli ödüller verildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum