1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de nostaljik Telekom-PTT buluşması
Rize'de nostaljik Telekom-PTT buluşması

Rize'de nostaljik Telekom-PTT buluşması

Rize Türk Telekom ve PTT çalışanları ile bu kurumlardan emekli olanlar, düzenlenen organizasyonla bir araya geldiler.

A+A-

Rize’deki Türk Telekom ve PTT çalışanları ile emekliler, Rize Öğretmenevinde düzenlenen nostaljik yemekte bir araya geldiler. Çoğunluğunu adı geçen kurumlardan emekli olanların oluşturduğu katılımcılar birbirleriyle hasret giderdiler.

Programda açılış konuşmasını emekli başteknisyen Hasan Baltacı yaptı. Baltacı konuşmasında “Bizi, yıllardan sonra arayıp bir araya getirenlere teşekkür ederim. Bu, görev yaptığımız süre içerisinde burada güzel izler bıraktığımızın ispatıdır.” dedi.

ptt2.jpg

Daha sonra söz alan Rize İl Telekom emekli Müdürü Hasan Cahit Atasoy ise geçmiş dönemlerde çok zor şartlar altında ilde görev yaptıklarını belirterek, “Görevimiz esnasında bilerek kimsenin kalbini kırmadığımızın bir işaretidir bu toplantı. Düzenleneceğini haber alır almaz büyük bir heyecanla bu güne hazırlandım. Bizden sonra gelen yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı bulduk. Mevlam dostluğumuzun devamını nasip etsin inşallah.” diye konuştu.

ptt1.jpg

Programı düzenleyen Mehmet Ali Köse ise “Bu yemek vasıtasıyla eski olan dostluklarımızın pekişmesini, şu anda görevde olan iş arkadaşlarımızla emekli olan arkadaşlarımızı tanıştırmayı amaçladık. Katılımda oldukça fazla oldu. Bu bizi bir hayli sevindirmiştir. Bağlarımızı koparmamak lazım. Emekli de olsak, gönlümüz her zaman görevde olan arkadaşlarımızladır.” ifadelerini kullandı.

Yenilen yemeğin ardından katılımcılar anılarını anlatarak, geçmişi yâd ettiler.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız