1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de öğretmen adayları eylemi
Rize'de öğretmen adayları eylemi

Rize'de öğretmen adayları eylemi

KPSS ile öğretmen alımını protesto etmek için kalem kırma eylemi düzenleyen Öğretmen adayları, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize'de bir grup öğretmen adayı, sınav ile öğretmen alınmasını protesto etmek için kalem kırarak eylem yaptı.
Rize Üniversitesi Rize Meslek Yüksek Okulu bahçesinde gerçekleşen eylemde, sınavdan çıkan bir grup öğretmen adayı, "öğretmenlik hakkımızı istiyoruz" sloganları atarak ellerinde bulunan kalemleri kırdı.

Daha sonra eylemciler adına öğretmen adayı Eylem Atakan bir basın açıklaması yaptı. Açıklamanın ardından araçlarına binerek olay yerinden ayrılan protestocular, Rize Cumhuriyet Meydanı'nda polis ekipleri tarafından durduruldu. Şahıslar, kimlik kontrollerinin yapılmasının ardından ifadeleri alınmak üzere
Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum