1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de öğretmenler yaptıkları yemeklerle yarıştı
Rize'de öğretmenler yaptıkları yemeklerle yarıştı

Rize'de öğretmenler yaptıkları yemeklerle yarıştı

Rize'de, daha önce ilçelerde düzenlenen "Öğretmenim Mutfakta" yemek yarışmasının il finali yapıldı.

A+A-

RİZE (AA) - "Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Ardeşen Fırtına Vadisi İrfan Tufan Karaoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen yarışmaya 11 öğretmen katıldı.

ymk8.jpg

Yarışmada, Şehit Nedim Çalık Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Mükerrem Sandalcı birinci, Hemşin Merkez Ortaokulu müzik öğretmeni Adem Atalay ikinci, Çayeli Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk dili ve edebiyatı öğretmeni İbrahim Işıkçı üçüncü oldu.
Dereceye giren öğretmenlere çeşitli hediyeler verildi.

ymk7.jpg

İl Milli Eğitim Müdürü Engin Emen, yemek yarışmasını bu sene ilk defa 12 ilçede yaptıklarını söyledi.
Yarışmanın birincisi Mükerrem Sandalcı ise stresli ve çok heyecanlı bir yarışma olduğunu belirterek, "Sonuçtan gayet memnunum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bazen insanlar bazı şeyleri önce hayal eder, sonra gerçeğe dönüşür. Benim hayal ettiğim ve gerçeğe dönen an, bu andır. Birinci oldum, çok mutluyum." dedi.

ymk6.jpg

İkincilik elde eden Adem Atalay ise kaliteli yemek yapmayı ve tüketmeyi çok sevdiğini dile getirdi.

ymk5.jpg

ymk4-001.jpg

ymk3-002.jpg

ymk2-002.jpg

ymk1-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız