1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de otopark kavgası!
Rize'de otopark kavgası!

Rize'de otopark kavgası!

Rize’de tartışmalı ihalesi ile gündeme gelen İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nin zemin katındaki iş yeri önünde bugün otopark kavgası yaşandı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nin otoparkında, Neva Park isimli iş yeri çalışanları ile İsmail Kahraman Kültür Merkezi güvenlik görevlileri arasında otopark tartışması yüzünden kavga çıktı.

Kavgada İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde görevli güvenlik görevlilerinden Tarkan Yıldız ve Barış Çalık yaralandı.
26362
Güvenlik görevlileri diğer çevre esnafının müdahalesi ile kızgın grubun arasından çıkartıldı. Güvenlik görevlileri, kendilerine çok sayıda kişinin bıçaklarla saldırdığını iddia etti.
26363
 Kavga polisin olay yerine gelmesi ile son buldu. Çevre esnafı, mülkiyeti kendilerine ait olmamasına rağmen iş yeri çalışanları tarafından kamuya ait olan İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nin otoparkına araç parkının engellendiğini iddia ettiler. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum