1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Rafting heyecanı
Rize'de Rafting heyecanı

Rize'de Rafting heyecanı

Rize'de bugün düzenlenen Rize Valiliği Rafting Kupası yarışı ile rafting sezonu açıldı. Yarışmalar İkizdere ilçesi Hurmalık Mevkiinde yapıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT - Rize Valiliği Rafting Kurası müsabakası Rize'nin İkizdere İlçesi Hurmalık Mevkisinde yapıldı. İkizdere üzerinde yapılan yarışa Rize'den altı ekip katıldı. 11 km uzunluğundaki parkuru 48 dakika 36 saniyelik süre içerisinde tamamlayan Rize Belediye Spor müsabakada 1. geldi. Müsabakanın 2. si 49 dakika 39 saniye ile Çaykur Spor üçüncüsü ise 50 dakika 35 saniye ile Ekstrem spor oldu.

 Önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir tren ile müsabakada dereceye giren ekiplerin ödüllendirileceği açıklandı. Müsabakayı yerinde takip eden Rize Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, Rizeli sporculardan Türkiye ve dünya derecesi beklediklerini belirterek tüm sporculara başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız