1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de sağlıklı yaşam yürüyüşü
Rize'de sağlıklı yaşam yürüyüşü

Rize'de sağlıklı yaşam yürüyüşü

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından Rize'de binlerce kişinin katılımıyla Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü düzenlendi.

A+A-

Göktürk FIRAT - Herkes İçin Spor Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü için Rize Cumhuriyet Meydanı'nda bir tören düzenlendi. Törene Rize Valisi Kasım Esen, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Göksel Arsoy, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erol Çelik, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz ile çok sayıda davetli katıldı.

Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Göksel Arsoy, hava şartları iyi olmamasına rağmen bu spor organizasyonunu gerçekleştirmek için Rize'ye geldiklerini ifade ederek, "Anayasanın 58 ve 59. maddesine göre, 'Devlet halkına spor yaptırmaya mecburdur' diyor. İşte devletin resmi tayin ettiği federasyon biziz. 5. yılımızda Herkes İçin Spor Federasyonu olarak 84. etkinliği burada yapıyoruz. Her gittiğimiz yerde güzel insanları görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
Program daha sonra tulum eşliğinde yapılan yürüyüşle devam etti. Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan yürüyüş Atatürk Caddesi'ni takiben 3 kilometrelik parkurun ardından Mesut Yılmaz Sahil Kompleksi'nde Rize Belediyesi tarafından yapılan çay ikramıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız