1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de şehitleri istismar!
Rize'de şehitleri istismar!

Rize'de şehitleri istismar!

Rize'de kendisini emekli binbaşı olarak tanıtan bir kişinin, Şehit Aileleri Derneğinin adını kullanarak yardım topladığı iddia edildi.

A+A-

Şehit Aileleri Derneği Rize Şube Başkanı Kemal Aksu, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, bazı kişiler tarafından şehit ve gazilerin adları kullanılarak dergi satıldığı, para talep edildiği ihbarı aldıklarını söyledi.
Bu kişilerin para talep ederken kendilerini şehit ailelerinden biri gibi veya emekli komutan olarak tanıttıklarını ifade eden Aksu, ''Yardımların şehit ailelerine veya çocuklarına gideceğini söylemektedirler. Şehitlik gibi kutsal değerlerimiz bu yolla istismar edilmektedir'' dedi.
Şehit ailelerine ve çocuklarına devletin her zaman kapılarını açtığını kaydeden Aksu, ''Hiçbir şehit ailesi bu gibi dilenci ve soyguncu konumuna girerek yardım talep etmemiş, etmeyecektir. Kimsenin kutsal değerleri istismar etmeye hakkı yoktur. Değerli halkımızın bu gibi durumlarda emniyet ve jandarma birimlerine en kısa sürede bilgi vermelerini rica ediyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum