1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize’de sel sularına kapılan 3 kişi kayboldu
Rize’de sel sularına kapılan 3 kişi kayboldu

Rize’de sel sularına kapılan 3 kişi kayboldu

Rize’de merkeze bağlı Muradiye beldesinde şiddetli yağış sonrası meydana gelen sele kapılan 3 kişi kayboldu.

A+A-

Merkeze bağlı Muradiye beldesinde kaybolan 2 kişiden sonra Güneysu ilçesinde de 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

sel04-003.jpg

Rize’nin Güneysu ilçesinde meydana gelen selde 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Rize'de öğle saatlerinden itibaren etkisi gösteren şiddetli yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağışlar nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, ev ve iş yerlerini sular bastı. Bazı araçlar ise suya gömülerek mahsur kalırken, sürücüler su içinde kalan araçlarını iterek kurtarmaya çalıştı. Yağış nedeniyle meydana gelen sel nedeniyle merkeze bağlı Muradiye beldesinde 2 kişi, Güneysu ilçesinde ise 1 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

sel03-003.jpg

Öte yandan Güneysu ilçesinde sel sularının taşıdığı çamur nedeniyle merkezin dolduğu öğrenildi. İlçede yağış nedeniyle, elektriklerin kesildiği, internetin olmadığı, iş yerleri ve evleri suların bastığı aktarıldı.

sel02-005.jpg

sel01-005.jpg

sel003.jpg

sel0002.jpg

sel001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız